Abonament

Abonament internațional - 6 luni

Doresc parteneriat

Yes

Categorii

Informații companie

David Rodica Eufrosina I.I.

Înregistrat pe: 17.03.2014

BLD. M. VITEAZU NR. 20
550365, SIBIU, ROMÂNIA

0040-747-533-887

Ne găsiți și pe Facebook

David Rodica Eufrosina I.I.

Sibiu, România

Evaluare producator

Numar de feedbackuri: 0

Despre brand-ul THEjeweller

THEjeweller by Giulia este un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile noastre, executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, care doresc să fie unice prin accesoriile pe care le poartă. Sunt produsul unor idei extravagante, a multor ore de muncă, folosind materiale de calitate superioară. Suntem siguri că doamnele şi domnişoarele care vor alege produsele THEjeweller vor aprecia atât calitatea materialelor folosite, cât şi calitatea manufacturii.

De mai bine de trei ani, oferta THEjeweller s-a îmbogăţit cu decoraţiuni realizate manual, folosind tehnici de pictură, découpage şi antichizare, pentru a crea obiecte deosebite, unicat sau în serie foarte mică, obiecte care pot reprezenta cadoul perfect pentru persoanele deosebite din viaţa dumneavoastră.

Incepând din martie 2014, creăm şi manufacturăm bijuterii unicat din metale preţioase. Vă invităm să accesaţi colecţia noastră de bijuterii din argint 925. La cerere putem realiza şi bijuterii custom din argint sau aur.

Nu în ultimul rând, dacă vă doriţi o bijuterie sau un obiect home deco afişat în magazin, dar care nu mai este disponibil în stoc, îl vom reface special pentru dumneavoastră. Contactaţi-ne pentru comenzi personalizate. E atât de simplu.

MISIUNE

Misiunea noastră este de a crea valoare pentru clienţii noştri. Ne-am angajat să oferim obiecte deosebite, de cele mai multe ori, unicat, astfel încât clienţii noştri ştiu că orice piesă din portofoliul nostru se poate crea special pentru ei, cu particularităţile specifice fiecăruia. Dorinţa noastră este de a pune în valoare individualitatea, prin bijuteriile şi decoraţiunile unice pe care le creăm, şi de a oferi experienţe memorabile prin cadourile custom pe care le realizăm.

Capacitatea de a crea obiecte custom plasează brandul THEjeweller pe un nivel superior al unei activităţi obişnuite de comerţ. Într-o lume care abundă de obiecte de serie, noi dorim să venim în întâmpinarea clientului nostru cu piese pe care nu le va mai regăsi pe rafturile niciunui magazin.

VALORI

Suntem receptivi, flexibili şi atenţi în relaţiile cu clienţii şi cu partenerii noştri. În acest fel, nu de puţine ori, prin abordarea noastră deschisă faţă de nevoile lor, am reuşit, nu doar să câştigăm clienţi noi şi loiali în portofoliul nostru, dar chiar să creăm legături de prietenie.

Comunicarea este unul dintre atuurile noastre, un element care stă la baza oricărei colaborări între noi şi clienţii sau partenerii noştri. Interacţionăm cu clientul nostru – atât telefonic, cât şi prin mijloacele electronice variate pe care le punem la dispoziţie – pentru a-i înţelege nevoile atunci când apelează la noi şi pentru a ne asigura că avem toate elementele necesare satisfacerii aşteptărilor sale. De aceea, noi ştim să ascultăm clientul, să îi respectăm opiniile şi preferinţele, să facem sugestii atunci când considerăm că putem aduce un plus de valoare într-un proiect.

Proximitatea reprezintă o caracteristică a brandului THEjeweller, pe care, încă de la început, am ţinut să o avem în vedere. Ţinând seama de specificul online al business-ului THEjeweller, încercăm să depăşim barierele de spaţiu, astfel încât reuşim să fim aproape de clienţii noştri din toate zonele ţării. Pe lângă o comunicare foarte bună, punem la dispoziţie mijloace de expediţie convenabile – atât ca preţ, cât şi sub aspectul rapidităţii – astfel încât creaţiile noastre să poată fi accesibile oricărui client, fie că este din Constanţa, Iaşi, Bucureşti sau Satu Mare… Pentru noi, nu există limite, ci doar obstacole de depăşit.

Şi toate acestea fiindcă suntem… 100% orientaţi către client şi depunem toate eforturile necesare în vederea atingerii şi depăşirii expectanţelor sale.

Produse 0 produse

Tag-uri produs

Ești un producător de top? %link% să vinzi pe plan internațional!